Adwords hirdetések

Adwords - Keresőmarketing

Több ezer érdeklődőt szerezhet a honlapjára, webáruházába.
Adwords Kampányok cégünknél már Havi 150 ezer Ft + ÁFA ráfordítással is.

Reklámügynökségként elsősorban az Internetes és az okos telefonokon megjelenő hirdetésekkel foglalkozunk, mert az valljuk, hogy már az Internetes megjelenés a legfontosabb és a többi hirdetést ehhez kell igazítani Az Internetes reklámok, hirdetések egészen más megközelítést kívánnak meg mint a hagyományos, sajtó, TV vagy Rádió, esetleg szórólapos hirdetések.

Az Internetes hirdetések esetén sokszor nem tudjuk "szabott áron" megvenni a hirdetési helyeket, megjelenést vagy kattintást. Páldául Facebook vagy a Google Adwords rendszere sem fix áron dolgozik, hanem egy folyamatos licitálásos rendszerben. Az Adwords esetén viszont nem csak az árral, hanem a minőséggel is "licitálhatunk", így akár a megjelenéshez szükséges árat tizedére, vagy akár századára is lehet csökkenteni (nem tévedés a két szám!)


Mit kap ha velünk dolgozik? - Új ügyfeleket szerezhet

A G.M. Production Kft. sikerdíjas szerződések alapján dolgozik, csak akkor kell fizetnie az ügynökségi díjat is ha a Google Adwords hirdetésére rákattintottak.

Szorosabb együttműködés, régebb óta fennálló kapcsolatoknál a díjazásunk alapja - akár nagyobb részben is - lehet vásárlás, bevétel arányos, vagy más előre definiált céltól függő is. Kombinálja Adwords hirdetését Facebook Üzleti Oldalakkal és Facebook Hirdetésekkel, használja a két óriást, hogy a cégéért küzdjenek.

Csak a kattintásokért Fizet

Az Adwrods-ben a hirdetés megjelenése nem kerül pénzébe, fizetnie csak a kifejezett érdeklődésért kell, amikor valaki rákattint a hirdetésére. Az Adwords-szel egy szórólap áráért már komoly érdeklődőt szerezhet.

Google Adwords Kampánymenedzselés - Hatékonyan

 • Rendszeres - legalább havi - személyes találkozót!
 • Rendszeres jelentéseket a kattintásokról, díjakról, vásárlásokról 
 • Marketing elemzést a fiókja forgalma alapján Részletes technikai ajánlásokat a honlapja, webáruháza kialakításához
 • Akciói, termékei, árai tervezésében, marketing stratégiájának kialakításában is közreműködünk
 • Facebook kampányait is kezeljük, külön havi díj fizetése nélkül!
 • Folymatosan figyeljük a honlapját, ha problémát észlelünk (leállás, trójai fertőzés stb.) felvesszük a kapcsolatot Önökkel.

Google hirdetés - Miért éri meg?

 • Az Adwors-szel az Internetezők több mint 90%-t elérheti.
 • Csak az érdeklődés (kattintás után kell fizetnie)
 • Marketing elemzést a fiókja forgalma alapján Részletes technikai ajánlásokat a honlapja, webáruháza kialakításához
 • A hirdetése akkor jelenik meg, amikor valaki kifejezett érdeklődést mutat a hirdetésében szereplő termékre, terméktípusra, szolgáltatásra, megoldásra való kérdésre.
 • A fentiekből talán az a legfontosabb hogy a hirdetésének minősége befolyásolja az árat, a különbség akár tízszeres, százsoros is lehet!

Kapcsolatfelvétel